Rygestop

Rygestop

Du har sikkert gjort dig nogle tanker om hvad du vil opnå, når du holder op med at ryge:


  • du sparer penge
  • du forlænger dit liv
  • du får øget energi og bedre helbrede
  • du får en dejlig følelse af selvtilfredshed

Det som skal til for at du kan få succes, er at det er DIG der ønsker at stoppe. Dette ønske skal ikke kun være baseret på din fornuft men også involvere dine følelser. Du skal have lyst til at blive røgfri. Rygestop skal være din beslutning man kan ikke stoppe fordi andre synes det er en god ide.


Der skal hos de fleste en session til og du er røgfri. I hypnosen arbejder vi sammen med din underbevidsthed, at du er klar til at kvitte cigaretterne og tage kontrollen tilbage.


Hvis du er en af dem, der overvejer at stoppe, så lav dine overvejelser om til handling. Gør noget ved det her og nu. Gør noget godt for dig selv. Ring og bestil tid i dag. Lad hypnose hjælpe dig til at kvitte rygningen en gang for alle.

Behandlingen af rygestoppet


En uge forinden du kommer til rygestop er der en lille hjemmeopgave. Opgaven går ud på at forberede dig mentalt på rygestoppet gøre dig klar til at kvitte din afhængighed.


Når du kommer i klinikken begynder vi med en afklaring, vi taler om din rygerhistorie. Denne del er vigtig da det er med til at give mig et indblik hvordan du har det, om dine ønsker, dine bekymringer og dine ressourcer. Inden vi går til hypnosen laver vi et par små hypnose øvelser blandt andet arbejder vi med din vejrtrækningsteknik som er et godt værktøj til at skabe ro.


Hypnosen begynder med en afslapning af kroppen, at kroppen gør sig klar, derefter arbejder vi med det mentale, driller tankerne lidt inden vi går det selve rygestoppet. Du er nu røg fri


Inden du går ud af døren taler vi om din oplevelse af hypnosen og vi laver en aftale om, at holder kontakt så vi ved dit ønske om rygestop er gået som det skal.