Om mig

Som person er jeg imødekommende, nysgerrig, tålmodig, omsorgsfuld og ærlig. For mig er ærlighed og tillid udgangspunktet i vores samarbejde. Det er vigtig du finder en terapeut hvor du føler dig tryg.


Jeg har en livserfaring der går tilbage til 1968. Jeg er gift med Michael, vi er en sammenbragt familie med 5 unge mennesker.


Jeg har altid haft stor interesse i det hele mennesker hvordan vi gennem forståelse af os selv, kan være med til at skabe positiv udvikling. Igennem mere end 20 år har jeg arbejdet med sårbare børn og unge og deres familie i skoleverdenen, hvor jeg både har haft individuelle og familie forløb. I 2010 åbner jeg ved siden af egen klinik for børn, unge og voksne.

Uddannelse

Eksamineret/certificeret psykoterapeut ved ID Academy i Silkeborg

Certificeret Hypnoterapeut

Eksamen i Relations kompetence fra Kempler

Uddannet pædagog

Hos mig

Hos mig vil du få et frirum, hvor der vil være fuldt fokus på DIG og det der optager dig. Du vil blive mødt, præcis som du er og vi vil sammen arbejde åbne op for det du har med i “bagagen”.     


Det er for mig vigtigt at klinikken er et rart sted at være, det skal være sådan, at du føler dig tryg og godt tilpas, fra du træder ind af min dør.


Jeg er der også når du træder ud af døren. For nogle kan det i perioder være svært mellem aftalerne, her laver vi en aftale om hvordan og i hvilken omfang jeg kan bruges.


Min måde at arbejde på er meget forskellig alt efter hvad man kommer med og hvilken alder man har. Jeg bruger forskellige værktøjer/metoder for at nå frem til den ønskede forandring, det kan bla. være hypnose, leg, tegning.


Målet med den terapeutiske samtale er at skabe øget klarhed og opmærksomhed på dine behov. Sammen finder vi frem til de ændringer, der kan gøre den forskel, du har brug for i dit liv.


Jeg er medlem af Hypnoseforeningen og Psykoterapeut Foreningen.


Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller du vil bestille en tid.


Vær opmærksom på, at jeg ikke har noget venteværelse. Min klinik ligger i enden af vores private hus med egen indgang. Du må gerne sidde i stolene udenfor mens du venter.